ΣΙΝΕΜΑ INFO.GR. Ένα website αφιερωμένο στον κινηματογράφο.
ΑΡΧΙΚΗ | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ | ΤΑΙΝΙΕΣ | ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ | ΗΘΟΠΟΙΟΙ | ΝΕΑ
CINE PLANO

ΠΙΣΩ

«Cine Πλάνο», μια νέα εκπομπή του 902 TV

Cine Πλάνο

Κώστας Σταματόπουλος
Γιάννης Φραγκούλης

Την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου ξεκινά η «Cine Πλάνο», μια νέα εκπομπή του 902 TV. Την εκπομπή θα υπογράφουν και θα παρουσιάζουν οι Κώστας Σταματόπουλος και Γιάννης Φραγκούλης, σκηνοθέτης και κριτικός κινηματογράφου, αντίστοιχα.

Το «Cine Πλάνο» θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη 11.00 το βράδυ. Θα έχει κριτικές για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα κάθε εβδομάδα, συνεντεύξεις από ανθρώπους του κινηματογραφικού χώρου, κινηματογραφικά νέα, ρεπορτάζ από Φεστιβάλ, που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρουσιάσεις κινηματογραφικών βιβλίων, dvd και soundtracks. Θα εστιάζει σε θέματα που μπορεί να μη βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αξίζουν όμως την προσοχή του κοινού. Στόχος είναι η ενημέρωση και ο προβληματισμός του κοινού όσον αφορά στον κινηματογράφο.

Μισή ώρα θα είναι η διάρκειά της και υπόσχεται να μεταδίδει πληροφορίες για τον ελληνικό και διεθνή κινηματογραφικό χώρο, με σεβασμό στο θεατή, κρατώντας υψηλά την ποιότητά της. Υπενθυμίζουμε ότι ο 902 TV θα εκπέμπει και δορυφορικά από τον Hellas Sat 2 (39 μοίρες EAST, FREQUENCY 12524, VERTIKAL POLARIZATION, SYMBOL RATE 30000, FEC 5/6). Η εκπομπή θα συνεργάζεται, όσον αφορά στο περιεχόμενο, με το διαδικτυακό τόπο www.cinemainfo.gr, όπου θα αναδημοσιεύονται οι συνεντεύξεις και τα κείμενα των παρουσιάσεων.

CINE ΠΛΑΝΟ

CINE ΠΛΑΝΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 10/10/08

Την Παρασκευή 10/10/08 η ύλη του Cine Πλάνο θα είναι: 1. Κριτικές ταινιών, οι ταινίες που έχουν βγει την Πέμπτη 9/10/08. 2. Συνέντευξη του Σταύρου Ιωάννου, σκηνοθέτη, καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας. Ο Σταύρος Ιωάννου θα μιλήσει για το Φεστιβάλ, την προώθηση του ελληνικού ντοκιμαντέρ και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του Φεστιβάλ. 3. Αφιέρωμα με θέμα "Τα Φεστιβάλ που έχουν γίνει από το καλοκαίρι". Μια αναφορά σε τρία Φεστιβάλ: Στο Φεστιβάλ Μεσογειακού Ντοκιμαντέρ, το οποίο έγινε στο Λαύριο, στο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της Δράμας και στο Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας, το οποίο διοργανώνει το περιοδικό Σινεμά. Θα γίνει αναφορά στα Φεστιβάλ που ξεκινούν αυτή την εβδομάδα, καθώς και τις φεστιβαλικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η εταιρεία διανομής ταινιών New Star, οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι το Μάιο του 2009. 4. Παρουσιάση βιβλίου: "Αντονιόνι", εκδ. Αιγόκερως, με κείμενα του σκηνοθέτη και συνεντεύξεις που του έχουν πάρει κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής του καριέρας. 5. Παρουσιάση DVD, «Οι εραστές της γέφυρας», του Λέο Καράξ, με τη Ζυλιέτ Μπινός.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008, στις 6.50 μ.μ., από το 902TV, στην Ελλάδα και δορυφορικά στην Ελλάδα και στη Μεσόγειο.

CINE ΠΛΑΝΟ

Το cinemainfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην κινηματογραφική τέχνη και τους συντελεστές της. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ INFO.GR