ΣΙΝΕΜΑ INFO.GR. Ένα website αφιερωμένο στον κινηματογράφο.
ΑΡΧΙΚΗ | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ | ΤΑΙΝΙΕΣ | ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ | ΗΘΟΠΟΙΟΙ | ΝΕΑ
VIDEO ART FESTIVAL ΜΗΔΕΝ

ΠΙΣΩ

Video Art Festival Μηδέν - Πρόσκληση συμμετοχής 2008

Video Art Festival Μηδέν Πρόσκληση συμμετοχής 2008

Το Video Art Festival Μηδέν καλεί όλους τους βιντεοκαλλιτέχνες και δημιουργούς βίντεο να στείλουν εγκαίρως τις συμμετοχές τους για το φετινό πρόγραμμα προβολών, το οποίο θα φιλοξενηθεί, όπως και τις 3 προηγούμενες χρονιές, σε δημόσιους χώρους και πλατείες στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2008.

Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε όλους τους δημιουργούς (άτομα, ομάδες ή οργανισμούς) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δεν υπάρχουν θεματικοί ή άλλοι περιορισμοί, με εξαίρεση τη διάρκεια του έργου, που δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 10 λεπτά. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Αιτήσεις και επιπλέον πληροφορίες στον ιστότοπο του φεστιβάλ www.festivalmiden.gr Προθεσμία  υποβολής αιτήσεων και έργων: 31 Μαρτίου 2008 (σφραγίδα ταχυδρομείου)

Στην τέταρτη διοργάνωση του, το Festival Μηδέν καθιερώνει την προβολή ειδικών θεματικών ενοτήτων, που ξεκίνησε στην προηγούμενη διοργάνωση. Για το 2008, εκτός από το βασικό πρόγραμμα, σχεδιάζονται οι παρακάτω θεματικές ενότητες: 1.μια θεματική ενότητα με θέμα την προσωπική ταυτότητα 2.μια θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο “Headlines” (Επικεφαλίδες) 3.ένα αφιέρωμα σε καλλιτέχνες από την Μεσόγειο 4.ένα αφιέρωμα σε καλλιτέχνες από τα Βαλκάνια 5.ένα αφιέρωμα στο πειραματικό animation 6.μια ενότητα εικαστικών μουσικών video με πρωτότυπη μουσική (σε κάθε άλλη περίπτωση, τα βίντεο θα πρέπει να συνοδεύονται από έγγραφη άδεια χρήσης της μουσικής ή άδεια παραχώρησης δικαιωμάτων - copyright) Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούμε να προωθήσετε αυτή την πληροφορία σε καλλιτέχνες που θεωρείτε ότι το έργο τους ταιριάζει σε αυτές τις κατηγορίες.   Για επιπλέον πρηροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@festivalmiden.gr ή με την ομάδα του φεστιβάλ: Καλλιτεχνικός υπεύθυνος: Γιώργος Δημητρακόπουλος (gd@festivalmiden.gr) Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιούλα Παπαδοπούλου (gioulap@yahoo.gr) - Μαργαρίτα Σταυράκη (stavrakirita@hotmail.com)

VIDEO ART ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΗΔΕΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το cinemainfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην κινηματογραφική τέχνη και τους συντελεστές της. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ INFO.GR