ΣΙΝΕΜΑ INFO.GR. Ένα website αφιερωμένο στον κινηματογράφο.

FILMWIRE TO ΠΡΩΤΟ ONLINE ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ VIDEO CLUB

ΠΙΣΩ

FILMWIRE

Το πρώτο online συνδρομητικό video club.

FILMWIRE ONLINE VIDEO CLUB

www.filmwire.grκαι θα τα δείτε... όλα!
Το πρώτο online συνδρομητικό video club.

Το Filmwire είναι μια νέα, πανελλαδικής εμβέλειας συνδρομητική υπηρεσία ενοικίασης και αγοράς DVD, που επιδιώκει να προσαρμόσει την οικιακή ψυχαγωγία στα σύγχρονα καταναλωτικά δεδομένα.


Με απλό, ασφαλή και οικονομικό τρόπο, ένας πλούτος από 5.000 τίτλους κινηματογραφικών ταινιών και βιντεοπαιχνιδιών είναι διαθέσιμος για τους συνδρομητές μας. Πολυσυζητημένες ταινίες Α' προβολής, αγαπημένες δημιουργίες που θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά, κινούμενα σχέδια που μας ταξιδεύουν στους μαγικούς τους κόσμους, δυσεύρετα «διαμάντια» του κινηματογράφου, αλλά και τα πιο «καυτά» προϊόντα της τέχνης των video-games, αποτελούν μόνο το «κυρίως μενού» του καταλόγου του Filmwire, μιας λίστας που ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς.

Ο συναρπαστικός κόσμος του Filmwire έρχεται ν’ ανανεώσει την ποιότητα της διασκέδασης στο σπίτι σας και προσφέρει στους συνδρομητές του μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως:

  • Απαλλάσσεστε από την ανάγκη για συνεχείς επισκέψεις στο DVD-shop της γειτονιάς σας.
  • Παράλληλα, απαλλάσσεστε από την «πίεση» του επιπλέον κόστους καθυστέρησης, που σας υποχρεώνει να παρακολουθείτε άμεσα τις ταινίες που ενοικιάζετε.
  • Οι συνδρομές στις υπηρεσίες του Filmwire παρέχονται σε μηνιαία βάση και σας εξυπηρετούν, είτε είστε οικογενειάρχες που οργανώνετε εβδομαδιαίο πρόγραμμα προβολών για όλα τα μέλη του σπιτιού, είτε απολαμβάνετε τη συντροφιά των ταινιών μόνοι ή παρέα με τους φίλους σας.
  • Εφόσον αξιοποιήσετε τη δυνατότητα απεριόριστης ενοικίασης στη διάρκεια ενός μήνα που σας παρέχει το Filmwire και συγκρίνετε το κόστος ενοικίασης ανά DVD με τις συνήθεις τιμές στα κατά τόπους DVD clubs, μπορείτε να αντιληφθείτε ότι οι τιμές του Filmwire είναι τουλάχιστον ανταγωνιστικές -αν όχι χαμηλότερες- απέναντι στις αντίστοιχες των καταστημάτων της γειτονιάς σας.
  • Κι όλα αυτά, με την άνεση των λίγων κλικ στον υπολογιστή σας, στο σπίτι, το γραφείο ή οπουδήποτε αλλού, δίχως την ανάγκη μετακινήσεων!

Το Filmwire έχει δομηθεί στη βάση μιας Διαδικτυακής κοινότητας, για ανθρώπους που αγαπούν τον κινηματογράφο και τα βιντεοπαιχνίδια και έχουν ενσωματώσει τις συγκεκριμένες μορφές ψυχαγωγίας στην καθημερινή τους ζωή. Πέρα από την άνεση της οικονομικής -και τόσο πολύτιμης- «κατ’ οίκον» διασκέδασης, η ιστοσελίδα του Filmwire παρέχει στους χρήστες της δυνατότητες ευρύτερης επικοινωνίας και συμμετοχής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κος. Δανιήλ Βελέντζας
Τηλ.: 2106412401

www.filmwire.gr

FILMWIRE ONLINE VIDEO CLUB

Το cinemainfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην κινηματογραφική τέχνη και τους συντελεστές της. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ INFO.GR