ΣΙΝΕΜΑ INFO.GR. Ένα website αφιερωμένο στον κινηματογράφο.
ΑΡΧΙΚΗ | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ | ΤΑΙΝΙΕΣ | ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ | ΗΘΟΠΟΙΟΙ | ΝΕΑ
ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

ΠΙΣΩ

Ώρες Κοινής Ησυχίας

Ώρες Κοινής Ησυχίας

Ώρες Κοινής Ησυχίας

Ώρες Κοινής Ησυχίας

Ώρες Κοινής Ησυχίας μια ταινία της Κατερίνας Ευαγγελάκου

Ημερομηνια εξοδου ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007

Καλοκαίρι στην καρδιά της πόλης. Η γειτονιά φαινομενικά ηρεμεί. Το μόνο που ταράζει το σκηνικό είναι ο συναγερμός ενός αυτοκινήτου που χτυπάει ασταμάτητα. Στην κλασική αστική πολυκατοικία του κέντρου, κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών κοινής ησυχίας, η ιδιωτική ανησυχία φουντώνει.

Πέντε ιστορίες ανάμεσα στις χιλιάδες στις οποίες καθημερινά όλοι μας έχουμε έναν ρόλο. Οι συγκεκριμένες όμως συνδέονται μεταξύ τους με έναν καταρχήν αθέατο κρίκο που τις κάνει τελικά να μπερδεύονται σε ένα αξεδιάλυτο κουβάρι παθών και λαθών.

Η Λουκία κι η Νίκη είναι δύο αδελφές που σπουδάζουν στην Αθήνα και μοιράζονται το ίδιο σπίτι. Ασχολούνται για μια ακόμη φορά με τις άλυτες διαφορές τους, η μια υπερασπιζόμενη το προφίλ της επιμελούς φοιτήτριας που έχει επιλέξει να δημιουργήσει για τον εαυτό της κι η άλλη κρυμμένη πίσω από την υπέρμετρη αυτοπεποίθησή της. Η Νίκη έχει έναν ακόμη λόγο να είναι έξαλλη: ο καλός της την έχει στήσει για δεύτερη φορά κι είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί. Η Λουκία έχει έναν ακόμη λόγο να είναι θλιμμένη: ο άντρας που επιθυμεί έχει σχέση με την αδελφή της.

Στο διπλανό διαμέρισμα, μια γιαγιά έχει κάνει ήδη την προσευχή της κι είναι στο κρεβάτι. Ποτέ δε θα φανταζόταν πως οι νεαροί που το απόγευμα χαιρέτησε στην απέναντι ταράτσα θα περνούσαν όλο το βράδυ μαζί της, ληστεύοντας το σπίτι της. Από την άλλη πλευρά, οι δύο νεαροί μπορεί να είχαν προσχεδιάσει τη βραδιά αλλά δεν υποψιάζονταν πως η γιαγιά δεν κοιμάται αλλά είναι ήδη νεκρή.

Στο επάνω πάτωμα η Χριστίνα μαγειρεύει περιμένοντας τον Γιώργο, για να περάσουν μια ρομαντική νύχτα… μεγάλων αποφάσεων. Δεν αντέχει άλλο να είναι το τρίτο πρόσωπο στη ζωή του. Η καθυστέρηση του Γιώργου αλλά και η συνεχής διακοπή της πολύτιμης βραδιάς τους από το κινητό του τηλέφωνο την έχουν κάνει να χάσει την υπομονή της. Ο Γιώργος, ως άντρας έχει ν’ αντιμετωπίσει το αδιέξοδο της παράνομης σχέσης κι ως γιατρός ένα έκτακτο βαρύ περιστατικό που έχει έρθει στο νοσοκομείο στο οποίο κανονικά εφημερεύει.

Ο Φάνης που μένει δίπλα είναι πεπεισμένος πως η τύχη για πρώτη φορά τού χαμογελά. Τα ξεθωριασμένα του όνειρα για μια μεγάλη καριέρα στο θέατρο υποχωρούν οριστικά μπροστά στη σιγουριά ενός ρόλου σε σαπουνόπερα -χώρια που υπάρχει και περιθώριο για ολιγοήμερες διακοπές σ’ ένα νησί με τον Μάριο, τον 27χρονο εραστή του. Μπορεί ο Μάριος να μη δείχνει ενθουσιασμένος, αλλά αυτό ο Φάνης το αποδίδει στον κυκλοθυμικό χαρακτήρα του νεαρού φίλου του. Το ότι και ο ίδιος αντιμετωπίζει τη σχέση τους με καχυποψία, το ότι αναγκάζεται να κρύψει τα μετρητά που έχει στο διαμέρισμά του, ο Φάνης δεν το αξιολογεί καν.

Ο Αντρέας, τέλος, πρωταγωνιστεί στην ιστορία που διαδραματίζεται στην απέναντι μονοκατοικία. Έρχεται να διεκδικήσει τη γυναίκα του, που τον έχει παρατήσει κι έχει βρει καταφύγιο στο σπίτι της μάνας της. Μπουκάρει με το ζόρι στο σπίτι της πεθεράς του και ορκίζεται πως έχει μετανιώσει για τις αμαρτίες του παρελθόντος. Η Ελένη, η γυναίκα του, δεν τον πιστεύει, αλλά ο Αντρέας είναι αποφασισμένος για όλα. Αφού δεν τη συγκινεί η δική του μεταμέλεια, χρησιμοποιεί ως ύστατο επιχείρημα σ’ αυτή τη συζυγική διελκυστίνδα το μοναχοπαίδι τους.

Σημείωμα Σκηνοθέτη

ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ σαν περίληψη

Μια καλοκαιρινή νύχτα στο κέντρο της Αθήνας. Γείτονες σε πλήξη και αδιαφορία για τους διπλανούς τους. Όλοι γνωρίζουν τις προσόψεις των απέναντι σπιτιών αλλά αδιαφορούν για το τι γίνεται εκεί μέσα ή δεν έχουν χρόνο για να ασχοληθούν.

Αυτή τη νύχτα ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο θα γίνει αφορμή να βγουν για λίγο από το καβούκι τους, να κοιτάξουν τον διπλανό τους. Οι ιστορίες τους μπερδεύονται σε ένα κουβάρι συμπτώσεων, ίσως όχι τόσο εξωφρενικών όσο αυτές που συμβαίνουν στην αληθινή ζωή, ίσως όχι τόσο αστείων όσο στην αληθινή ζωή, ίσως όχι τόσο τρομακτικών όσο στη σύγχρονη Αθήνα. Κατερίνα Ευαγγελάκου

Λίγα Λόγια από τη Δήμητρα Γαλάνη

Με την Κατερίνα Ευαγγελάκου συνεχίζουμε τη συνεργασία μας που ξεκίνησε με τη προηγούμενη ταινία της «Θα το μετανιώσεις», αυτή τη φορά θα μπορούσα να πω, με έναν πιο ολοκληρωμένο τρόπο. Δηλαδή αυτή τη φορά στις «Ώρες κοινής ησυχίας» η μουσική είναι σε ακόμα καλύτερη επεξεργασία που εντάσσεται στον γενικότερο πολύ πιο προσεγμένο ήχο της ταινίας. Για μένα αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί θεωρώ ότι η μουσική για μια ταινία πρέπει και οφείλει να είναι ένα στοιχείο απολύτως ομοιογενές με τον γενικότερο φυσικό της ήχο άρα και μέρος ενός συνόλου που είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο συνθέτης, πιστεύω, καλείται να «ανακαλύψει» τον ήχο της ταινίας και να υπογραμμίσει αισθήματα και χρώματα με τέτοιο τρόπο, ώστε η μουσική να είναι σαν ένα φυσικό επακόλουθο της όποιας δράσης και όχι ένα μουσικό αποτέλεσμα που «εξέχει» από το σύνολο. Αυτή η διαδικασία εμένα προσωπικά με γοητεύει αφάνταστα και μπορεί να συμβεί μόνο όταν υπάρχει αρμονία και κοινός λόγος με τον σκηνοθέτη. Αυτό λοιπόν έχει συμβεί μεταξύ μας και αισθάνομαι βαθιά υποχρεωμένη και εξαιρετικά πλήρης από τη σχέση μου με την Κατερίνα Ευαγγελάκου. Αυτή η σχέση, συμπληρώνεται εδώ, με τη συμμετοχή της Στεφανίας Χαρσούλα, μιας νέας και εξαιρετικά νεαρής στιχουργού που έγραψε με μοναδικό τρόπο τους στίχους του τραγουδιού των τίτλων του τέλους, όπως και με τη συνεργασία μου με τον Χρυσόστομο Μουράτογλου που έχει την ευθύνη των ενορχηστρώσεων και γενικότερα της παραγωγής της μουσικής . Όλα αυτά, καθώς και η συμμετοχή των εξαίρετων μουσικών που έπαιξαν, συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που αν μη τι άλλο, με κάνει να απολαμβάνω την ταινία σαν ένας απλός θεατής και όχι σαν αυτή που έγραψε τη μουσική. Και όταν αυτό συμβαίνει πιστεύω ότι έχουμε πετύχει τον στόχο μας.

Βιογραφικά Συντελεστών

Κατερίνα Ευαγγελάκου Γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή της Ευγενίας Χατζίκου. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ασχολείται με τη σκηνοθεσία αλλά και την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών και ντοκιμαντέρ, ενώ παράλληλα, από το 2005, διδάσκει σκηνοθεσία στο τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Φιλμογραφία «Ώρες κοινής ησυχίας» (2006) Κρατικό Βραβείο Ερμηνείας Β’ Ανδρικού Ρόλου

«Θα το μετανιώσεις» (2002) παραγωγή, σενάριο & σκηνοθεσία. 6 Κρατικά Βραβεία Ποιότητας: Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Α’ Γυναικείου Ρόλου, Β’ Γυναικείου Ρόλου, Μακιγιάζ Βραβείο Κοινού, Βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου στο 43ο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης διεθνές τμήμα Βραβείο Ε.ΤΕ.Κ.Τ. Συμμετοχή σε διεθνή φεστιβάλ

«Ιαγουάριος» (1994) παραγωγή, σενάριο & σκηνοθεσία. Κρατικά Βραβεία Ποιότητας Σεναρίου, Α’ Γυναικείου Ρόλου, Βραβείο Φωτογραφίας, Μοντάζ.

Νίκος Παναγιωτόπουλος Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Σπούδασε Τεχνολόγος Μηχανικός και Θέατρο στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Εργάστηκε ως πολιτιστικός συντάκτης σε εφημερίδες, περιοδικά και την τηλεόραση. Από το 1992 ασχολείται αποκλειστικά με το σενάριο και την πεζογραφία. Από το 1998 μέχρι το 2005 δίδασκε σενάριο στη Σχολή Κινηματογράφου & Τηλεόρασης Λυκούργου Σταυράκου. Από το 2005 διδάσκει σενάριο στο Τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει ως εκπαιδευτής στα σεμινάρια σεναρίου του Μεσογειακού Ινστιτούτου Κινηματογράφου (1999-2003) και στο εργαστήριο σεναρίου του προγράμματος Microfilm της ΕΤ (1999-2004), ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος σεναρίου στο Πρόγραμμα Γραφή του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Σενάρια ταινιών μεγάλου μήκους «Απόντες» (1996, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Νίκο Γραμματικό)

«Ο Αδελφός κι εγώ» (1997, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Αντώνη Κόκκινο)

«Η κακοσμία της ομορφιάς» (1999, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Γιατζουζάκη) «Ο βασιλιάς» (2002, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Νίκο Γραμματικό)

«Γαμήλια νάρκη» (2003, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ)

«Αγρύπνια» (2005, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Νίκο Γραμματικό)

«Ώρες κοινής ησυχίας» (2006, σε συνεργασία με τη σκηνοθέτη Κατερίνα Ευαγγελάκου)

Λογοτεχνία – εκδόσεις Πόλις «Η ενοχή των υλικών» (1997, διηγήματα) «Ο Ζίγκι απ' τον Μάρφαν-Το Ημερολόγιο ενός εξωγήινου» (1998, μυθιστόρημα, έχει μεταφραστεί στα ιταλικά, Crocetti ed.) «Το γονίδιο της αμφιβολίας» (1999, μυθιστόρημα, κυκλοφορεί στα γερμανικά, Reclam Verlag, γαλλικά, Gallimard, ιταλικά, Ponte alle Grazie) «Αγιογραφία» (2003, μυθιστόρημα, κυκλοφορεί στα γερμανικά, Reclam Verlag και στα γαλλικά, Gallimard)

Μεταφράσεις «Ο κύριος Μι», του Andrew Crumey (εκδ. Πόλις, 2001) «Ζερόμ Λεντόν», του Jean Echenoz (εκδ. Πόλις, 2002) «Ο Καθηγητής του Πόθου», του Philip Roth (εκδ. Πόλις, 2006).

Βιογραφικά Ηθοποιών

Υβόννη Μαλτέζου Γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Στον κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες Ο καιρός των Ελλήνων, Θεόφιλος και Το Μόνον της Ζωής του Ταξείδιον του Λ. Παπαστάθη, Είδωλο και Ρόλος του Φ. Διανέλλη, Αλεμάγια του Ηλ. Γιαννακάκη, Ιαγουάρος και Θα το Μετανιώσεις της Κ. Ευαγγελάκου. Για τις ταινίες Ιαγουάρος και Θα το Μετανιώσεις τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Ποιότητας Α’ & Β’ Γυναικείου Ρόλου αντίστοιχα.

Χρήστος Στέργιογλου Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, ενώ σπούδασε και στο Η.Β. Studio της Νέας Υόρκης. Στο θέατρο πρωταγωνίστησε σε έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου, σε αρχαία τραγωδία και κωμωδία. Συμμετείχε σε μουσικές παραστάσεις. Το 2002 τιμήθηκε με το Βραβείο Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την ταινία Θα το Μετανιώσεις και το 2006 με το Κρατικό Βραβείο Ποιότητας Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Ώρες Κοινής Ησυχίας της Κ. Ευαγγελάκου.

Δημήτρης Ξανθόπουλος Γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος τη Δραματικής Σχολή του Θεάτρου «Εμπρός». Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με διάφορους σκηνοθέτες. Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις ταινίες Η Ψυχή στο Στόμα του Γ. Οικονομίδη, Τα Μάτια μας τη Νύχτα του Τ. Κουλμάση, Στο Χάνι του Γ. Μπακόλα.

Ταξιάρχης Χάνος Γεννήθηκε στη Μακρυράχη Πηλίου. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πειραϊκού Συνδέσμου. Έχει κάνει μουσικές σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Πειραιά. Είναι μόνιμο στέλεχος του Εργαστηρίου Φωνητικής Τέχνης του Σπύρου Σακκά. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με γνωστούς σκηνοθέτες, όπως ο Λ. Βογιατζής, ο Σ. Φασουλής, ο Γ. Χουβαρδάς, ο Θ. Μουμουλίδης, ο Γ. Διαμαντόπουλος κι ο Ν. Μαστοράκης. Στον κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες Εφήμερη Πόλη του Γ. Ζαφείρη, Σώσε με του Σ. Τζίτζη, Beautiful People και Delivery του Ν. Παναγιωτόπουλου, Ιαγουάρος και Θα το Μετανιώσεις της Κ. Ευαγγελάκου.

Αλεξία Καλτσίκη Γεννήθηκε στην Αθήνα και το 1998 αποφοίτησε ως αριστούχος από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Συμμετείχε, ανάμεσα σε άλλες, στις θεατρικές παραστάσεις «Καθαροί, πια» της Σάρα Κέιν και «Αντιγόνη» του Σοφοκλή (Λ. Βογιατζής), «Το σπίτι των Κοιμισμένων Κοριτσιών» του Γιασουνάρι Καβαμπάτα (Γ. Χουβαρδάς). Στον κινηματογράφο έπαιξε στις ταινίες Delivery (Επίσημη Συμμετοχή στο 61ο Φεστιβάλ Βενετίας) του Ν. Παναγιωτόπουλου και Είναι ο Θεός Μάγειρας; του Σ. Νιζήρη. Έχει επίσης συμμετάσχει σε βραβευμένες μικρού μήκους ταινίες και στην τηλεοπτική σειρά «Δυο Μέρες Μόνο» σε σκηνοθεσία Χ. Παπακαλιάτη, Π. Δημητρακοπούλου και Χ. Δήμα.

Ερρίκος Λίτσης Γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα. Την περίοδο 1999-2001 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και παντομίμας στο «Θέατρο των Αλλαγών». Εμφανίστηκε στις ταινίες Σπιρτόκουτο και Η Ψυχή στο Στόμα του Γ. Οικονομίδη, Delivery του Ν. Παναγιωτόπουλου, Είναι ο Θεός Μάγειρας; του Σ. Νιζήρη, Τσίου του Μ. Παπαδημητράτου, Κι αν Φύγω θα Ξανάρθω της Δ. Μασκλαβάνου και Παρέες του Σ. Γκορίτσα. Συμμετέχει στην παράσταση «Festen» του Ντ. Έλντριτζ σε σκηνοθεσία Αλίκης Δανέζη - Knutsen.

Αγγελική Παπαθεμελή Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου «Εμπρός» το 1996. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως οι Δ. Μαυρίκιος, Α. Αντύπας, Στ. Λιβαθηνός, Λ. Βογιατζής, Ν. Μαστοράκης. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες Ακροπόλ του Π. Βούλγαρη, Οι Θεατρίνες του Π. Πορτοκαλάκη και Μεταφιεσμένη Γυναίκα του Κ. Αριστόπουλου. Έχει βραβευτεί δύο φορές στα θεατρικά βραβεία του περιοδικού Αθηνόραμα. Το 2003 τιμήθηκε με το βραβείο «Ελευθερία Σαπουντζή».

Αναστάσιος Κολοβός Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Ίασμος - Βασίλης Διαμαντόπουλος. Τελειόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. Εχει συμμετάσχει στην ταινία Τσίου του Μ. Παπαδημητράτου κι έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες μικρού μήκους. Έχει πάρει μέρος στις τηλεοπτικές σειρές «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Safe Sex», «Στο Παρά Πέντε», «Εντιμότατοι Κερατάδες», «Τα Παιδιά της Νιόβης», «Κόκκινος Κύκλος». Στο θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις «Βάτραχοι» (Θ. Θεολόγης) και «Το Καμπαρέ… των Σκουπιδιών» (Π. Νάκος).

Μάκης Παπαδημητρίου Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αριστούχος απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με διάφορους σκηνοθέτες κι έχει παρουσιάσει δικές του δουλειές. Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στο Η Γυναίκα Είναι… Σκληρός Ανθρωπος του Αντ. Καφετζόπουλου.

Βάσω Καβαλιεράτου Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Φοίτησε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας, Γιώργος Κιμούλης» και στο Professional School of Physical Theatre στο Λονδίνο. Στο θέατρο εμφανίζεται στην παράσταση «Ένα Μεγάλο Νοσταλγικό Τραγούδι», της Γ. Μαυραγάνη. Είναι ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας Abovo, με την οποία εμφανίζεται στην παράσταση «Εκεί, Εκεί στην Κόλαση». Έχει επίσης συνεργαστεί με τον Μ. Μαρμαρινό στην παράσταση «2004, Οδηγίες Χρήσεως, An Invitation to Dance», ενώ πήρε μέρος στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ως ειδικευμένη ερμηνεύτρια. Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στη σειρά «Στο Φως του Φεγγαριού».

Λουκία Μιχαλοπούλου Γεννήθηκε το 1982. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Έχει κάνει χορό και τραγούδι. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τον Μίμη Κουγιουμτζή, τον Γιώργο Λαζάνη και τον Λευτέρη Βογιατζή. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στην ταινία Saudade της Κωνσταντίνας Βούλγαρη.

Όμηρος Πουλάκης Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και τελειόφοιτος του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις «Βάκχες» του Ευριπίδη (Sir Peter Hall), «Ορέστεια» του Αισχύλου, «Δόκτωρ Φάουστους» του Κρίστοφερ Μάρλοου και «Έρως Θυληκράτης» (Δ. Λιγνάδης). Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στην ταινία Hardcore (Ντ. Ηλιάδης). Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στη σειρά «10η ΕΝΤΟΛΗ» σε σκηνοθεσία Χ. Δήμα, Π. Κοκκινόπουλου.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΥΒΟΝΝΗ ΜΑΛΤΕΖΟΥ, ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΕΡΓΙΟΓΛΟΥ, ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΧΑΝΟ, ΕΡΡΙΚΟ ΛΙΤΣΗ, ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΛΤΣΙΚΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΛΟΒΟ, ΒΑΣΩ ΚΑΒΑΛΙΕΡΑΤΟΥ, ΛΟΥΚΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΜΗΡΟ ΠΟΥΛΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΜOΡΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΞΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΩΛΙΟΣ Κρατικό Βραβείο Ερμηνείας Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Χρήστο Στέργιογλου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, BAD MOVIES, ΕΡΤ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΥ, NOVA, G.P.LIGHTING, GRAAL

ΜΟΝΤΑΖ ΙΩΑΝΝΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ

ΗΧΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΧΟΥ KENAN AKKAWI

ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΙΟΥΛΙΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

ΣΕΝΑΡΙΟ ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΥ

Ελλάδα, 2006, 35mm, έγχρωμο, dolby digital, 90΄ Διανομη ROSEBUD

ΩΡΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ

Το www.cinemainfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην κινηματογραφική τέχνη και τους συντελεστές της. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ INFO.GR