ΣΙΝΕΜΑ INFO.GR. Ένα website αφιερωμένο στον κινηματογράφο.
ΑΡΧΙΚΗ | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ | ΤΑΙΝΙΕΣ | ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ | ΗΘΟΠΟΙΟΙ | ΝΕΑ

BERLINALE IN ATHENS

ΠΙΣΩ

BERLINALE IN ATHENS

BERLINALE IN ATHENS

BERLINALE IN ATHENS

Η πρώτη διοργάνωση της «Βerlinale in Athens» τον Απρίλιο του 2005 θεωρήθηκε ως μια πρωτοποριακή νέα είσοδος στα κινηματογραφικά δρώμενα της πόλης. Η δεύτερη, που διεξήχθη τον Μάιο του 2006, αποτέλεσε το talk of the town και χάραξε το δικό της δρόμο, ως διοργάνωση καίριας σημασίας, διαμέσου του ελληνικού αλλά και του διεθνούς Τύπου (συμπεριλαμβανομένων των παρουσιάσεων από το Screen International και το Variety).

H Cultural Action σε συνεργασία με την Cinemad, υπό την καθοδήγηση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, του Δήμου Αθηναίων και του Ινστιτούτου Goethe, θα δώσει την ευκαιρία στους Αθηναίους να νιώσουν σαν Βερολινέζοι στην δική τους πόλη. Η «Βerlinale in Athens» θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 26 Απριλίου, αναζωογονώντας τη δημιουργική ατμόσφαιρα στις πολιτιστικές δραστηριότητες, με ταινίες, παράλληλες δράσεις, πάρτι και το κυριότερο από όλα, μεταφέροντας το αυθεντικό, avant – garde πνεύμα του Βερολίνου.

Μια παρουσίαση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου
στην Αθήνα, 19-26 Απριλίου 2007

Το cinemainfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην κινηματογραφική τέχνη και τους συντελεστές της. Τα πάντα για τον κινηματογράφο. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ INFO.GR