ΣΙΝΕΜΑ INFO.GR. Ένα website αφιερωμένο στον κινηματογράφο.
ΑΡΧΙΚΗ | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ | ΤΑΙΝΙΕΣ | ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ | ΗΘΟΠΟΙΟΙ | ΝΕΑ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ

ΠΙΣΩ

Σωματείο «Μικρό»

Προβολές ταινίων

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ

Το Σωματείο «Μικρό», το οποίο δραστηριοποιείται στην προώθηση και στη διάδοση της ταινίας μικρού μήκους, οργανώνει, σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής New Star, στον κινηματογράφο Αφαία, Δημοσθένους 96, στην Καλλιθέα, στο ύψος της Β΄ εξόδου προς Νέα Σμύρνη, προβολές ταινιών. Οι προβολές γίνονται κάθε Δευτέρα από τις 6.00 έως τις 7.00 μ.μ. Οι προβολές αυτές γίνονται στην προσπάθειά μας να φέρουμε σε επαφή το κινηματογραφόφιλο κοινό με την ταινία μικρού μήκους. Προβάλλονται νεότερες και παλιότερες ταινίες μικρού μήκους. Ευελπιστούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτή η προσπάθεια θα επεκταθεί και σε άλλους κινηματογράφους και πολιτιστικούς χώρους.

Στο χώρο μας, Μεθώνης 46, πολύ σύντομα θα προβάλλονται ταινίες, μια μέρα της εβδομάδας θα είναι αφιερωμένη στην ταινία μικρού μήκους, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει ταινίες και να συζητήσει με τους δημιουργούς τους. Παρακαλούμε τους σκηνοθέτες να έρθουν το συντομότερο δυνατό σε επαφή μαζί μας για την παραχώρηση των ταινιών τους και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις. Καλούμε το κινηματογραφόφιλο κοινό να πλαισιώσει αυτές τις εκδηλώσεις, όπως και αυτές που θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα μέσα από τον Τύπο.

Επικοινωνία: Γιάννης Φραγκούλης: 6974123481

Κώστας Σταματόπουλος: 6970332209

«μικρό»Σωματείο για την υποστήριξη και τη διάδοση της ταινίας μικρού μήκους.

Μεθώνης 46 Αθήνα,

Μέλος του International Short Film Conference (I.S.F.C.)

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ

Το cinemainfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην κινηματογραφική τέχνη και τους συντελεστές της. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ INFO.GR