ΣΙΝΕΜΑ INFO.GR. Ένα website αφιερωμένο στον κινηματογράφο.
ΑΡΧΙΚΗ | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ | ΤΑΙΝΙΕΣ | ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ | ΗΘΟΠΟΙΟΙ | ΝΕΑ
ΕΞΩΣΤΗΣ

ΠΙΣΩ

ΕΞΩΣΤΗΣ

Το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων είναι αναδημοσίευση της ύλης, σε συνεργασία με το περιοδικό Εξώστης

Κάποια παλιά άρθα σε συνεργασία με τον εξώστη

εξώστης

Η «εβδομαδιαία επιθεώρηση κινηματογράφου – λοιπών θεαμάτων & ποιότητας ζωής της Θεσσαλονίκης» με το όνομα «εξώστης» έχει ιστορία 20 χρόνων!

Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου του 1987!

Ιδρυτής του «εξώστη» ήταν ο Τάσος Μιχαηλίδης που μας «άφησε» νωρίς…

Ο «εξώστης» ήταν το πρώτο δωρεάν διανεμόμενο έντυπο της Ελλάδας και το πρώτο έντυπο που σχεδιάστηκε στη χώρα μας μόνο με ηλεκτρονικό υπολογιστή!

Κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη σε 18 χιλιάδες αντίτυπα, από Σεπτέμβριο μέχρι και Ιούνιο…

Θόδωρος Γιαχουστίδης

ΕΞΩΣΤΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΕΥΧΟΥΣ 761

ΕΞΩΣΤΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΕΥΧΟΥΣ 760

ΕΞΩΣΤΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΕΥΧΟΥΣ 759

ΕΞΩΣΤΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΕΥΧΟΥΣ 758

ΕΞΩΣΤΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΕΥΧΟΥΣ 757

ΕΞΩΣΤΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΕΥΧΟΥΣ 756

ΕΞΩΣΤΗΣ ΑΡΘΡΑ ΤΕΥΧΟΥΣ 755

Το περιοδικό «Έξωστης» κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εδώ και 20 χρόνια. Κάθε Πέμπτη το βρίσκουν στα σταντ σε πολλά σημεία της πόλης. Είχαμε πριν λίγες μέρες μια συνάντηση με τον ένα από τους δύο αρχισυντάκτες, το Θόδωρο Γιαχουστίδη, ο οποίος είχε κατέβει στην Αθήνα για δουλειές. Συζητήσαμε, κάνοντας πλάκα στην αρχή, πιο σοβαρά μετά, για το πώς θα μπορούσαμε να «ανεβάζαμε» τον «Εξώστη» στο διαδίκτυο. Με το Δημήτρη Ασιθιανάκη αποφασίσαμε να έχουμε μια κοινή πορεία στο διαδίκτυο το περιοδικό «Εξώστης» και το www.cinemainfo.gr, το ένα δίπλα στο άλλο. Έτσι θα μπορεί ο επισκέπτης αυτού του ιστοχώρου να διαβάζει την ύλη του «Εξώστη», τη στιγμή που κυκλοφορεί, ως έντυπο, στη Θεσσαλονίκη. Θα μπορεί να μάθει τι γίνεται σε αυτή την πόλη -και γίνονται πολλά και καλά. Κάνουμε αυτή την αρχή και η συνέχεια δεν μπορεί παρά να είναι ένα γοητευτικό ταξίδι δύο ομάδων που δρουν παράλληλα, αναφερόμενοι στον πολιτισμό. Η ύλη του «Εξώστη» που αναφέρεται στο θέατρο θα υπάρχει στο www.theaterinfo.gr.

Γιάννης Φραγκούλης

Το cinemainfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην κινηματογραφική τέχνη και τους συντελεστές της. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ INFO.GR