ΣΙΝΕΜΑ INFO.GR. Ένα website αφιερωμένο στον κινηματογράφο.
ΑΡΧΙΚΗ | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ | ΤΑΙΝΙΕΣ | ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ | ΗΘΟΠΟΙΟΙ | ΝΕΑ
31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΙΣΩ

31ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας

31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Όπως έχουμε ήδη γράψει, στο ιστορικό για αυτό το Φεστιβάλ, σε αυτό το διαδικτυακό τόπο, το Φεστιβάλ της Δράμας είναι ένα από τα τρία εθνικά Φεστιβάλ στην Ελλάδα. Αυτό του δίνει ένα επιπρόσθετο ενδιαφέρον και μια σπουδαιότητα.


Όμως δεν είναι για αυτό που κάνουμε 800 χιλιόμετρα για να ταξιδέψουμε σε αυτή την πόλη της Μακεδονίας (σύνορα με τη Θράκη), κάθε χρόνο πιστοί στο ραντεβού μας. Είναι άλλοι οι λόγοι: μας περιμένουν εκεί, φίλοι παλιοί και, ενδεχομένως, καινούργιοι φίλοι που ακόμα δεν τους ξέρουμε. Μας συνδέει η ταινία μικρού μήκους, όχι το φιλμ, η ταινία μικρού μήκους, το μικρό μήκος της και η μεγάλη σημασία της!

Πιστεύω, από το 1993 που παρακολουθώ αυτό το Φεστιβάλ, με μια χρονιά μόνο απουσίας, ότι αυτό το Φεστιβάλ μιλά στην καρδιά μας. Θέλω να πω ότι όταν βλέπει κάποιος, που είναι ερωτευμένος με τον κινηματογράφο, μια ταινία μικρού μήκους ακούει, εκτός από τη μουσική, τα χτυποκάρδια του σκηνοθέτη. Και αυτό γιατί οι μικρομηκάδες πονάνε για την ταινία που κάνουν, είναι ένα μικρό, αλλά και συγχρόνως ένα πολύ μεγάλο βήμα: μπαίνουν στην οικογένεια του ελληνικού κινηματογράφου. Τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου, θα είμαστε εκεί, το Φεστιβάλ ξεκινά με τους Έλληνες του Κόσμου, δηλαδή με αυτούς που αισθάνονται Έλληνες και κάνουν ταινίες εκτός Ελλάδας.

Το Φεστιβάλ μεγαλώνει κάθε χρόνο και οι χώροι μικραίνουν! Μετά το κλείσιμο του κινηματογράφου Αστέρια, μια καινούργια αλλά μικρή αίθουσα μας περιμένει, ενώ αιωρούνται ακόμη οι εξαγγελίες του Τατούλη για τους καινούργιους χώρους στην Καπναποθήκη Περδίκη. Λόγια πολιτικών που δεν αγαπούν αυτό με το οποίο ασχολούνται, απλά το διεκπεραιώνουν. Η Δράμα για μια εβδομάδα είναι το Κέντρο του ενδιαφέροντος, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης, πρέπει όμως να διεκδικήσει αυτό το ρόλο. Πρέπει ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος της πόλης, να πιέσει, το Φεστιβάλ πρέπει να ανασάνει και να δείξει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Πρέπει…

Το Φεστιβάλ θα έχει το εθνικό διαγωνιστικό τμήμα, το διεθνές τμήμα, τα αφιερώματα στον ιρλανδικό, γαλλόφωνο και γερμανικό κινηματογράφο. Τις βραβευμένες ταινίες της UIP (της Ακαδημίας Κινηματογράφου), τις βραβευμένες ταινίες της ΕΡΤ, τις επιλογές από το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία 2008, παιδική ταινία και παράλληλες εκδηλώσεις. Και φυσικά, επιτέλους για δεύτερη χρονιά, το ψηφιακό διαγωνιστικό τμήμα. Οι καθημερινές μας ανταποκρίσεις ελπίζουμε ότι θα μεταφέρουν το κλίμα και την αγάπη μας για ότι θα συμβαίνει εκεί, στη Δράμα.

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Την τελευταία δεκαπενταετία τέθηκαν στο φεστιβάλ οι βάσεις για την αναμόρφωση και επαγγελματική λειτουργία του: δημιουργήθηκε Διεθνές φεστιβάλ, μαζικοποιήθηκε η προσέλευση του κοινού στις εκδηλώσεις του, το καλλιτεχνικό επίπεδο του προγράμματός του αναγνωρίστηκε ως εξαιρετικά υψηλό. συνδέθηκε περαιτέρω με την τοπική κοινωνία.

Τα παραπάνω οδήγησαν στην καταξίωση του σε εθνικό επίπεδο και την διεθνή του αναγνώριση, τόσο από τον κινηματογραφικό κόσμο (όπως καταδεικνύεται από τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό υποβολής αιτήσεων και ενδιαφέροντος) όσο και από τους πλέον σημαντικούς διεθνείς κινηματογραφικούς οργανισμούς και φορείς.

Εξ αρχής είχαν τεθεί δύο προτεραιότητες: η προώθηση της κινηματογραφικής τέχνης και του ελληνικού σινεμά αφενός, και αφετέρου η μεγαλύτερη δυνατή σύνδεση με την τοπική κοινωνία έτσι ώστε να καταστεί το Φεστιβάλ κέντρο δημιουργίας και εξακτίνωσης πολιτιστικού προϊόντος. Εκτιμώ ότι μετά από τόσα χρόνια έχουν επιτευχθεί και τα δύο στο μέγιστο βαθμό. Το Φεστιβάλ Δράμας, ένας αμιγώς κινηματογραφικός θεσμός, δημιούργησε μια πρωτοποριακή σχέση με την τοπική κοινωνία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου της Δράμας αλλά και την πρωτοβουλία των στελεχών του, το Φεστιβάλ Δράμας επέτυχε από το 1995 τη Διεθνοποίησή του, με αποτέλεσμα την ανέλιξη του ίδιου του θεσμού, αλλά και την προώθηση του ελληνικού κινηματογράφου στο εξωτερικό.

Το υψηλό επίπεδο των επιλογών του σε καλλιτεχνικό έργο αλλά και το άριστο επίπεδο οργάνωσης του, συνέβαλαν στην αναγνώρισή του από την European Film Academy (EFA) ως ένα από τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ, με αποτέλεσμα να συγκαταλεγεί στο δίκτυο συνεργαζομένων Φεστιβάλ με την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου και να απονεμηθεί στον διευθυντή του ο τιμητικός τίτλος μέλους με δικαίωμα ψήφου.

Το Φεστιβάλ Δράμας διακρίνεται επίσης και για τις καινοφανείς παράλληλες δράσεις και τις παιδευτικές του δραστηριότητες, όπως είναι η διεξαγωγή κινηματογραφικών εργαστηρίων για παιδιά και - για πρώτη φορά- η διεξαγωγή κινηματογραφικών εργαστηρίων για εκπαιδευτικούς και η παραγωγή ταινιών που προκύπτουν από τα εν λόγω εργαστήρια.

Η διαδικασία αυτή συμβάλλει τα μέγιστα στη δημιουργία ενεργών θεατών, στην ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε σχέση με το φεστιβάλ και στην ανάδειξη της παιδαγωγικής διάστασης των κινηματογραφικών φεστιβάλ, μέσα από την συνεργασία και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με άλλα φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Φεστιβάλ εισέρχεται στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του περισσότερο ήρεμο από ποτέ και έτοιμο να προβάλλει ακόμα περισσότερο την κινηματογραφική τέχνη το Ελληνικό Σινεμά και του κινηματογραφιστές.

Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η Δράμα, πόλη του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας για τριακοστή πρώτη φορά, φιλοξενεί τον κορυφαίο κινηματογραφικό θεσμό, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

Οι μικρομικάδες τούτες τις ημέρες δίνουν το ραντεβού τους στη Δράμα, σε ένα γεγονός που αποτελεί το πιο σπουδαίο φυτώριο των δημιουργών της κινηματογραφικής τέχνης στον τόπο μας.

Όλα αυτά τα χρόνια εκτιμούμε ότι αποδείχθηκε πως η πόλη μας μπορεί να αντεπεξέλθει σε μεγάλες προσδοκίες.

Ο Δήμος μας επιδιώκει το Φεστιβάλ να διευρύνει στο μέγιστο βαθμό την αποδοχή του, τόσο στο επίπεδο της κοινωνίας των δραμινών πολιτών, αλλά και σε σχέση με τους ανθρώπους της εθνικής και της παγκόσμιας κινηματογραφίας. Στην κατεύθυνση αυτή, προσφέρουμε κάθε δυνατή υποστήριξη.

Στην όμορφη φθινοπωρινή Δράμα, με το φετινό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, είμαι βέβαιος ότι η ζωή συνεχίζεται με περισσότερο φως, λιγότερη μοναξιά, περισσότερη ομορφιά, μέσα σε ένα περιβάλλον τέχνης και πολιτισμού, όπως το οραματιζόμαστε για τη ζεστή, ανθρώπινη κοινωνία που υπηρετούμε.

Η σημασία του Φεστιβάλ για τον Ελληνικό Κινηματογράφο είναι μεγάλη. Προβάλλει τη δουλειά νέων κινηματογραφιστών και προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες στην έβδομη τέχνη.

Είμαι βέβαιος πως και η φετινή διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και θα δικαιώσει για μια ακόμη φορά την φήμη του.

Εύχομαι στους επισκέπτες μας καλή διαμονή στη Δράμα.

Η μεγάλη γιορτή των εικόνων ακόμη μια φορά αρχίζει.

ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ

Ο Θόδωρος Μαραγκος θα είναι ο Πρόεδρος του digi2008. Ο Θόδωρος Μαραγκός γεννήθηκε στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του δραστηριότητα με κινούμενα σχέδια και ασχολήθηκε με όλα τα είδη κινηματογράφου. Έχει βραβευθεί σα σκηνοθέτης, σα σεναριογράφος, σαν οπερατέρ και σαν animator. Οι ταινίες του, εκτός από τα βραβεία, έχουν κάνει ρεκόρ εισιτηρίων και συνδυάζουν την καλλιτεχνική με την εμπορική ποιότητα.

ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ

1969 - Τσουφ
1971 - Σσστ
1971 - Οικόπεδο
1973 - Λάβετε Θέσεις
1975 - Αγώνας
1978 - Από πού πάμε για τη χαβούζα
1980 - Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι
1981 - Μάθε παιδί μου γράμματα
1984 - Τι έχουν να δουν τα μάτια μου
1987 - Έμμονες Ιδέες
1990 - Πέρα απ' τον ορίζοντα
1993 - Δραπέτης του Φεγγαριού
1995 - Η γεύση του ολόκληρου
1998 - Φιλιατρά, Ιδιαίτερη Πατρίδα
2000 - Κοιτάζοντας τον Υμηττό
2002 - Η Οδύσσεια του Παν. Ηλιόπουλου
2004 - Ο Θεός είναι αόρατος γιατί είναι μικροσκοπικός
2005 - Black Μπεεε...
2007- Αρκεί να φαίνονται ωραία

Μέλη θα είναι οι: Σπύρος Δρόσος (ηχολήπτης) και Σπύρος Σιάκας (σκηνοθέτης).

ΕΘΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Ο Μανούσος Μανουσάκης θα είναι ο Πρόεδρος του 31ου Εθνικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Γεννήθηκε το 1950 στην Αθήνα. Σπούδασε κινηματογράφο στην Αγγλία στο London School of Film Technique.

ΦΙΛΜΟΓΡΑΦΙΑ

Ταινίες Μεγάλου Μήκους

1971: «ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ»

1975: « ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ»

1985: «Η ΣΚΙΑΧΤΡΑ»

1998: «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Video Film

«ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΠΟΡΕΙΑ»

«ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»

Ντοκιμαντέρ

«ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ»

«ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ»

Θεατρικές Παραστάσεις

1986: «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ»

1987: « ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ»

1988: « ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ Η ΕΛΛΑΣ»

1993: « ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ»

1994: « ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ»

1995: « ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΝΑ ΦΥΓΩ»

2000: «8 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ»

2001: «ΡΟΥΜΙ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ»

Τηλεοπτικές Σειρές

1986-1987: «ΚΑΛΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΔΟΥΛΙΕΣ»

1987-1988: ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΕΣ:

«ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» – Α. ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ» - Α. ΠΑΝΣΕΛΙΝΟΣ

1988-1989: «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» – Π. ΔΕΛΤΑ

1989- 1990: «ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ» – Β. ΝΕΜΕΑΣ

1992-1993: «ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΜΑΖΟΝ» - Β. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

1993-1996: « ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ»

1994-1995: « ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ»

1995-1996: « ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»

1996-1997: «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ»

1997-1998: « ΨΙΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ»

1998-1999: « ΑΓΓΙΓΜΑ ΨΥΧΗΣ»

1999-2000: « ΣΥΝΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ»

1999-2000: « ΑΘΩΟΣ Η ΕΝΟΧΟΣ»

2000-2001: «ΕΡΩΤΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ»

2001-2002: «ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ»

2002-2003: «Η ΑΓΑΠΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ»

2003-2004: «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ»

2004-2005: «ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΙΟ»

2005-2006: «ΚΡΥΦΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ»

2006-2007: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ»

2007-2008: «ΦΑΡΟΣ»

Τηλεταινίες

2003: «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ»

2005: «ΞΕΝΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ»

Μέλη θα είναι: Δούβλης Βασίλης (σκηνοθέτης), Θεοδόσης Γεράσιμος (συγγραφέας, σεναριογράφος), Κουμουνδούρος Τάκης (μοντέρ), Παπαμόσχου Τατιάνα (ηθοποιός).

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΜΗΜΑ

Πρόεδρος θα είναι ο Konstantin Lopushansky (σκηνοθέτης-σεναριογράφος) και μέλη οι: Alimani Bujar (σκηνοθέτης), Kertobi Morad (υπεύθυνος τμήματος μικρού μήκους Γαλλικού Κέντρου Κινηματογράφου), Põldma Janno (σκηνοθέτης), Χατζημιχάλη-Παπαλιού Μαρία (σκηνοθέτης, Καλλιτεχνική Διευθύντρια Φεστιβάλ Emotion Pictures).

GRAND TEMOIN ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Ο Στράτος Κερσανίδης θα είναι grand temoin του εθνικού Φεστιβάλ.

Ο Στράτος Κερσανίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1957. Σπούδασε Οικονομία στο Κλουζ-Νάποκα της Ρουμανίας και Δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη.

Έχει συνεργαστεί με εφημερίδες (Θεσσαλονίκη, Καθημερινή), περιοδικά, ραδιοφωνικούς (Α-103, Παρατηρητής, Εγνατία) και τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΤ 3 και ΝΕΤ), έχει δημοσιεύσει κείμενα σε συλλογικές εκδόσεις και έχει επιμεληθεί το βιβλίο για το Δήμο Θέο που εκδόθηκε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Έχει διδάξει ιστορία Κινηματογράφου, έχει πάρει μέρος σε σεμινάρια, διαλέξεις και ομιλίες, ενώ διετέλεσε και μέλος κριτικών επιτροπών σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπήρξε για πολλά χρόνια αρχισυντάκτης του ιστορικού ΕΞΩΣΤΗ στη Θεσσαλονίκη, με τον οποίο συνεργάζεται μέχρι σήμερα.

Είναι αρχισυντάκτης του περιοδικού ΠΛΑΤΕΙΑ και κρατά τις στήλες της κριτικής-παρουσίασης κινηματογράφου στο περιοδικό CITY και την εφημερίδα ΕΠΟΧΗ.

Για περισσότερα από 15 χρόνια υπήρξε αρχισυντάκτης των ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ, της καθημερινής εφημερίδας του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας.

Εδώ και ένα χρόνο έγινε μέλος της κοινότητας των ιστολόγων (μπλόγκερ) και κατοικοεδρεύει στη διεύθυνση http://kersanidis.wordpress.com.

GRAND TEMOIN ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Η Χριστίνα Αδάμου θα είναι grand temoin, είναι λέκτορας στη Θεωρία Κινηματογράφου, στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου, Α.Π.Θ., και εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή με θέμα τα έργα του Σάμουελ Μπέκετ για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση στο Πανεπιστήμιο του Reading, Ηνωμένο Βασίλειο (2000-2003). Διδάσκει από το 2001 μαθήματα ιστορίας και θεωρίας κινηματογράφου και τηλεόρασης, στο Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, στο Πανεπιστήμιο του Reading και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Reading (2003-2005), όπου υπήρξε και υπεύθυνη των σεμιναρίων έρευνας για το διδακτικό προσωπικό.

Είναι μέλος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων για τη διατήρηση των οπτικοακουστικών αρχείων, videoactive και European Television History Network.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζουν στην αναπαράσταση των φύλων, στο μοντερνισμό και στο μεταμοντερνισμό. Οι δημοσιεύσεις της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό περιλαμβάνουν άρθρα και κεφάλαια για τη μεταφορά των θεατρικών έργων του Μπέκετ στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, για την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, για σκηνοθετικές προσεγγίσεις στο αρχαίο δράμα και για την αναπαράσταση των γυναικών σε ταινίες δράσης. Είναι η επιμελήτρια του συλλογικού τόμου Ο ηθοποιός, ανάμεσα στη σκηνή και στην οθόνη (Καστανιώτης, 2008).Το επόμενο βιβλίο της θα επικεντρωθεί στην αναπαράσταση των φύλων σε ταινίες δράσης.

Γιάννης Φραγκούλης

ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ - 31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ - 31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ - 31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ «ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ»

31ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

Το www.cinemainfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην κινηματογραφική τέχνη και τους συντελεστές της. Τα πάντα για τον κινηματογράφο. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ INFO.GR