ΣΙΝΕΜΑ INFO.GR. Ένα website αφιερωμένο στον κινηματογράφο.
ΑΡΧΙΚΗ | ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ | ΤΑΙΝΙΕΣ | ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ | ΗΘΟΠΟΙΟΙ | ΝΕΑ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΙΣΩ

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το 50ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τις προβολές του. Σε αυτό το τμήμα θα αναφέρουμε κάθε δραστηριότητα που οργανώνει αυτό το εθνικό Φεστιβάλ, ξεχωρίζοντάς το από το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το οποίο γίνεται κάθε Μάρτιο.

Αυτό το Φεστιβάλ είναι η πιο μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου στην Ελλάδα και μια από τις σημαντικότερες σε όλη την Ευρώπη. Στη Θεσσαλονίκη, κάθε Νοέμβριο, μαζεύεται πληθώρα σκηνοθετών, ηθοποιών, παραγωγών και διανομέων που δραστηριοποιούνται στον κινηματογράφο παγκοσμίως. Θα διαβάσετε για τις ταινίες, τα αφιερώματα, τις ελληνικές ταινίες που παρουσιάζονται εκεί, τις συνεντεύξεις τύπου που δίνουν Έλληνες και ξένοι κάθε μέρα. Εκτός από αυτά, το Φεστιβάλ, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οργανώνει διάφορες εκδηλώσεις, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, που, πολλές φορές έχουν μεγάλη σημασία για κάθε κινηματογραφόφιλο. Τέλος, θα δείτε ένα σύντομο ιστορικό αυτού του Φεστιβάλ, πως ξεκίνησε και, συνοπτικά τη διαδρομή του μέχρι σήμερα.

49o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

48o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

TA BΡΑΒΕΙΑ 48ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

47o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ 47ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το cinemainfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην κινηματογραφική τέχνη και τους συντελεστές της. Τα πάντα για τον κινηματογράφο. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ INFO.GR